100% Güvenli Ödeme
Anında Teslimat
Mobile Legends Bang Bang Kupon Geçişi Oyunda!

Mobile Legends Bang Bang Kupon Geçişi Oyunda!

Mobile Legends, bugüne kadarki en iyi indirim etkinliklerinden biri olan MLBB Kupon Geçişi'ni Coupon Pass oyuncularla buluşturdu. Bu yeni eşyayı satın aldığınızda, 8 Haziran'dan 31 Ağustos'a kadar toplamda %655 tasarruf etme şansına sahip olabilirsiniz!


MLBB Kupon Geçişi Nedir?

Kupon Geçişi MLBB'de hayalinizdeki kostümleri daha ucuz şekilde almanıza yarayan süreli bir etkinliktir. Bu etkinlikle beraber yaklaşık 1800 Elmas tasarruf edebilirsiniz. MLBB Kupon Geçişi'ni satın aldıktan sonra öncelikle 200 Elmas indirim kuponu kazanırsınız, bu kuponu mağazadaki dilediğiniz kostümde kullanabilirsiniz. Bitti mi? Hayır!

200 Elmas indirim kuponunun üzerine yeni gelecek kostümlerde kullanabileceğiniz 6 adet 100 Elmas kuponu daha kazanacaksınız. Bununla beraber mağazaya 31 Ağustos'a kadar eklenecek olan tüm MLBB kostümlerini indirimle satın alabileceksiniz.

💎💎💎Kupon geçişi (Coupon Pass) almanız ve aktif etmeniz dahilinde oyun içerisinde skinleri %65'e varan indirimler ile alabiliyorsunuz. Bunun yanında sizlere yüzlerce ödül de veriliyor

Mobile Legends Bang Bang Kupon Geçişi Oyunda!


MLBB Kupon Geçişi Nasıl Kullanılır?

Öncelikle MLBB Kupon Geçişi satın alıyorsunuz. Sonrasında etkinlik sayfasında tüm kuponlarınızı toplu şekilde alabilirsiniz. Seçtiğiniz kostümlere indirimler otomatik olarak uygulanır. Eğer bu 8 kuponu da kullanırsanız, bir daha oyuna eklenmeyecek olan animasyonlu çerçeveyi de ücretsiz kazanacaksınız.

Az Harcamayla Çok Kostüm alma fırsatını kaçırma!



Yeni Ajan CLOVE
Yeni Ajan CLOVE

CLOVE Yaşam Öyküsü & Yetenekleri