100% Güvenli Ödeme
Anında Teslimat
GTA 6 Haritası Sandığınızdan da Büyük Olabilir

Grand Theft Auto 6 için son zamanlarda resmi olmayan ve doğruluğu kesinleşmeyen kaynaklardan oldukça fazla bilgi akışı sağlanıyor. Oyunun oynanış videoları, oyuniçi görüntüleri, karakter tipleri ve özellikleri derken gelen bu bilgiler arasında ise GTA 6 haritasının görseli yer alıyor.


Henüz resmileşmeyen GTA 6 harita görselinin sızıntısı oyuncuları oldukça heyecanlandırmış durumda çünkü harita, oyuncuların hayal ettiğinden bile daha büyük durumda.Harita incelendiğinde, duyunca heyacanlanacığınız GTA Vice City haritası görülmekte. Şimdiye kadar ki en büyük GTA haritası olarak tanımlanan bu harita, oyunculara Rockstar kalitesi ile uçsuz bucaksız bir oyun deneyimi yaşatacak gibi görünüyor ki Take-Two CEO'su Strauss Zelnick, GTA serisinin yeni oyunu ile "mükemmeliği aramayı" hedeflediğini belirtti.


İşte GTA 6 Haritası

GTA 6 Haritası Sandığınızdan da Büyük Olabilir


GTA 5 haritası ile karşılaştırıldığında, Grand Theft Auto VI'nın haritası ciddi ölçüde büyük. Starfish Island, Vice Point, Ekanfinaka ve Little Haiti gibi oldukça farklı eyaletlerden oluşan bu harita, oyuncuların gerçek olmasını umduğu düzeyde. Oyuncu kitlesini şaşırtmayan Rockstar Games kalitesi ile kuşkusuz bu ya da bu tarz bir GTA VI haritası deneyimi yaşayacağız.


GTA 6 Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Resmi bir açıklama olmasa da, 2024 ve 2025 yılları arasında çıkış yapılacağı tahmin edilmekte. Platformlar konusunda ise herhangi bir bilgi yok.

GTA 6 Haritası Sandığınızdan da Büyük Olabilir
GTA 6 Haritası Sandığınızdan da Büyük Olabilir

GTA 6 (Grand Theft Auto 6) için son zamanlarda resmi olmayan ve doğruluğu kesinleşmeyen kaynaklardan oldukça fazla bilgi akışı sağlanıyor. Bunlardan birisi de GTA 6 haritası.

Valorant Yeni Skin Paketi: Black Market (Kara Borsa)
Valorant Yeni Skin Paketi: Black Market (Kara Borsa)

Valorant için yeni skin paketi geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu ve dün itibariyle tüm oyuncuların marketinde satışa sunuldu.