100% Güvenli Ödeme
Anında Teslimat
Oktay Kaynarca Ve Kurtları Şimdi Savaş Alanında Seni Bekliyor!


Şimdi masada kartlar yeniden dağıtılacak! Arenada ekibinle racon dağıtman için Pusat Seti oyuna geliyor! Siyah takımını çek, rakiplerine boyun eğdir!


 Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, PUBG MOBILE savaş alanına katılıyor. “Efsaneler ölmez, personel çeker ve statülerini değiştirir” sloganıyla duyurulan yeni işbirliğiyle oyuncular, Oktay Kaynarca’nın klasik formundan ilham alan Pusat kostümüne sahip olabilecek. Ayrıca ünlü oyuncunun sesli yönlendirme özelliği de 18-30 Ocak tarihleri ​​arasında oyuna gelecek yenilikler arasında yer alıyor.

Dünyanın en bilinen taşınabilir oyunlarından biri olan PUBG MOBILE, ünlü oyuncu Oktay Kaynarca’nın oyun alanına katıldığını duyurdu. Yapılan açıklamalara göre Kaynarca’nın klasik formu Pusat kostüm seti olarak oyundaki yerini aldı.

 Oktay Kaynarca, PUBG MOBILE severleri grup elbise çekimlerine davet ediyor “Efsaneler ölmez, kadro çeker, şekil değiştirir” sloganıyla Pusat kostümü giyen oyuncular, savaş alanında ne olursa olsun efsane görünmeye devam edecek. Ayrıca oyuncular Oktay Kaynarca’nın seslendirmesiyle oyun dinamiklerini deneyimleme fırsatı yakalayacak.

Gizemli bir sinemayla heyecan verici işbirliği duyuruldu PUBG MOBILE ayrıca savaş alanına yapılan bu heyecan verici eklemeleri duyurmak için bir dijital sinema yayınladı. Pusat seti giyen 20 karakterin İstanbul sokaklarını sardığı film, ünlü oyuncunun seslendirmesiyle yeniden yayınlandı.

Oktay Kaynarca Ve Kurtları Şimdi Savaş Alanında Seni Bekliyor!
Oktay Kaynarca Ve Kurtları Şimdi Savaş Alanında Seni Bekliyor!

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, PUBG MOBILE savaş alanına katılıyor. “Efsaneler ölmez, personel çeker ve statülerini değiştirir”

Starfield Hile ve Konsol Komut Listesi
Starfield Hile ve Konsol Komut Listesi

Starfield çıkışından bu yana oyuna şimdiden yeni modlar geliştirilip yayınlanırken, oyunu daha keyifli ve daha keşfedilebilir kılıp sunulan tüm olanakları anında kullanmak isteyen oyuncular için oyunun konsol tarafında kodlarla hileler etkinleştirilebiliyor.